• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Tijd voor digitale veiligheid 

De onderzoeksgroep Cybersafety van NHL Stenden Hogeschool en de Politieacademie bestaat 10 jaar en dat willen we samen met u vieren. Op 9 en 10 mei 2019 organiseren we daarom een congres over digitale veiligheid in een veranderende wereld.

Enkele wervende sprekers uit de wetenschap, van de politie en het OM blikken terug op wat we de afgelopen jaren hebben geleerd over online dader- en slachtofferschap, online relletjes en de meer serieuze online dreigingen. Maar we kijken vooral vooruit op basis van praktijkgericht onderzoek en ervaringen uit de praktijk. Want er is nog veel terrein te winnen. Hoe kunnen overheden, bedrijven en burgers zich verder mobiliseren tegen cybercrime? Wat is nodig om ons digitaal weerbaarder te maken en wie is waarvoor verantwoordelijk? Beide dagen kijken we samen naar antwoorden en oplossingen.

Belangstelling? Save the date

Het congres vindt 9 en 10 mei plaats bij NHL Stenden Hogeschool locatie Leeuwarden (Rengerslaan 10) en start 9 mei om 12:00 uur. Het middagprogramma wordt afgerond met een dinerbuffet/netwerkbijeenkomst. Na een ochtendprogramma wordt vrijdag 10 mei het congres om 12:00 uur afgesloten.   
In februari is het volledige congresprogramma bekend, inclusief praktische informatie over reis en verblijf in Leeuwarden.

We hopen u 9 en 10 mei te kunnen ontmoeten.

Onderzoeksgroep Cybersafety